DONIC NEWGY Robopong 3050XL

1.999,00

Šifra: 430271000 Kategorija:

Opis

Robo-Pong je prihodnost – Vaš najljubši novi partner za vadbo
– Ko učenje postane užitek –

Robo-Pong 3050XL namizni tenis robot spreminja način igre! Spremeni način, kako lahko trenirate in vadite! Razvit je bil tako, da je za vas ustvaril najbolj človeško izkušnjo igranja in treninga. Življenjske funkcije vam omogočajo, da popolnoma simulirate nasprotnika od rekreativca, začetnika  do profesionalnega, tekmovalnega namiznega tenisa.

Enostavna tehnologija Newgy APP in Bluetooth® vam omogoča enostavno navigacijo s preprostim dotikom gumba. Odločite se lahko za osnovni igralni trening, napredno vadbo, oblikujete svoj trening ali aerobno vadbo za celo telo.

Robo-Pong 3050XL je resnično orodje za namizni tenis za vsakogar – dovolj preprosto za začetnika, vendar dovolj zahtevno za profesionalca!

Lastnosti in prednosti:

  • 2  kolesa za izmet z neodvisno programiranimi motorji se vrtijo naprej in / ali nazaj, da se doseže resnično ločitev rotacije in hitrosti, hkrati pa ustvarjajo široka raznolikost, stopnja in kombinacija rotacij. Dosežite več rotacije, ne da bi povečali hitrost.
  • Uporabniku prijazna aplikacija Newgy nadzoruje vse robotske funkcije prek Bluetooth® (deluje z uporabnikovo osebno napravo, kot je pametni telefon, tablični računalnik ali prenosnik. Ta robot lahko deluje bodisi prek aplikacije APP Newgy prek povezave Bluetooth® za iOS in Android bodisi prek ožičenja USB povezava za Windows: Uporabniki sistema Windows lahko prenesejo aplikacijo Windows Newgy na spletnem mestu www.newgy.com.
  • Način vaj: izberite med širokim izborom več kot 100 vnaprej programiranih vaj, vključno z uvodnimi, začetnimi, vmesnimi, naprednimi, bonus vajami. Ustvarite, shranite in zaženite svoje vaje po meri. Shranite svoje najljubše predprogramirane vaje po meri v vaši knjižnici vaj za hiter in enostaven dostop.
  • Način upravljanja: izberite Standardno za osnovne možnosti krmiljenja žogice, kot so lokacija na mizi, vrsta vrtenja (zgornji spin, kontra spin, brez rotacije), količina rotacije, stranska smer rotacije in stranski spin… Ali pa izberite Precision za širši in natančnejši razpon možnosti za upravljanje žogice, kot je število žogic, čas čakanja, hitrost motorjev / koles in hitrost koles ter nastavitve frekvence, nihanje, višine in rotacije.
  • Indikatorske lučke na robotski glavi vas obvestijo o natančnem vrtenju na odhodni žogici.
  • Primerno za vse standardne mize za namizni tenis in jih je hitro in enostavno nastaviti, sneti, skladiščiti in prevažati; nobena montaža ali orodje ni potrebno.

Tehnične specifikacije Robo-Pong 3050XL
Neto za recikliranje: Da
Položaji oscilatorja: 100
Hitrost žogice: <10 – 200 km / h
Tovarniške vaje: 100+
Način PC: PC in APP
Žogice na minuto: 1 – 170
Velikost žogice, mm: 40+ (samo plastične kroglice)!
Teža (neto): 8 kg
Zahteve operacijskega sistema APP: Android 7.0 ali novejši, IOS 8.0 ali novejši
Telefoni znamke Huawei (Android OS) niso združljivi z Robo-Pong 3050XL zaradi čipa Bluetooth, ki se uporablja v teh mobilnih napravah.

Izbira udarcev: Topspin, Backspin, Sidespin, Counter, Push, Serve, Spin variacije