DONIC NEWGY Robopong 2055

1.099,00

Digitalni model za tekmovalce in klube.

Šifra: 430272000 Kategorija:

Opis

Vedno tam za vas:
Tvoj osebni partner za trening.
Izboljšana zmogljivost, hitrejši in natančnejši.

ROBO-PONG 2055 je opremljen z najnovejšo elektroniko in programsko opremo, kar mu daje več natančnosti, zanesljivosti in hitrosti kot njegov predhodnik ROBO-PONG 2050

Robo-Pong je digitalen
DONIC zelo priporoča pametnega in digitalnega trenerja  namiznega tenisa Robo-Pong 2055 za vse vaše potrebe. Digitalni nadzor omogoča natančen nadzor nad hitrostjo, dostavo in natančno namestitvijo. Robo-Pong 2055 v običajnem načinu ponuja preprost ročni nadzor nad vsemi funkcijami, kot so hitrost, vrtenje, namestitev in dostava med potezami. Med usposabljanjem lahko dostopa do 64 vaj in vadi kot profesionalec. Menijski sistem kot mobilni telefon je izjemno enostaven za upravljanje in je na voljo v 6 jezikih. Ob priključitvi na računalnik z Windows lahko ustvarite in shranite svoje lastne vaje.

Popoln partner za vse ravni spretnosti
Vrhunski igralec lahko vadi delo nog in vzdržljivost, izboljša čas in udarce za več hitrosti in kontrole. Igralec lahko natančno nastavi vse pomembne udarce. Napredek pri delu z nogami in vzdržljivosti bosta prišla z veliko hitrejšim tempom. Začetnik in hobi igralec se lahko nauči nadzora žoge, koordinacije in večine glavnih udarcev. Lahko nastavite svoj program treninga z uporabo 64 različic vrtenja in uživate v zabavi s tem neverjetnim digitalnim trenerjem namiznega tenisa.

Robotova glava

Dovoli do 170 žog na minuto z največjo hitrostjo 160 km / h. Programira se lahko za zgornji del, udarjanje v nasprotni smeri, stranski in hrbtni zatič. Natančna postavitev žoge je dosežena z 21 nihajnimi položaji in 30 različnimi hitrostmi.

Digitalno kontrolna škatla
64 izbranih vaj, ki jih je mogoče programirati za vsak igralni standard (opisan v priročniku). Izberete lahko hitrost, interval in postavitev žoge. Windows je primeren za lastne vaje. Priročnik za nastavitev.

Mrežni sistem za zbiranje žogic
Okoliška mreža se enostavno in hitro sestavi in ​​pospravi. Zbira ćogice in jih vodi nazaj do robota, kar omogoča nadaljevanje treninga.

Tehnične specifikacije Robo-Pong 2055
Neto za recikliranje: Da
Vedro za žogice: Ne
Položaji oscilatorjev: 21
Prilagoditve kota glave: 1 – 13
Območje hitrosti: 0 – 30
Tovarniške vaje: 64
Način računalnika (povežite se z računalnikom): Da
Žogice na minuto: 1 – 160
Hitrost kroglice: <10 – 120 km / h
Teža (neto): 8 kg
Izbira udarcev: Topspin, Backspin, Sidespin, števec, Push, Serve, Lob