DONIC Obloga “Bluefire JP 03”

51,90

Šifra: 000289 Kategorija:

Opis

Japonci so vplivali na izjemen razvoj obloge “Bluefire”, ki jo je DONIC uspešno vključil v proizvodnjo tehnologije Formule DONIC (FD3 3. generacije).

Bluefire JP01 in Bluefire JP03.To je nova vrsta  obloge v kombinaciji s preverjeno, dinamično modro gobo, vendar z nekoliko lepšo strukturo por. Ta daje gumijast občutek, z največjim efektom katapulta in zelo visokim lokom žogice. Zelo prilegajoča, napeta, vendar elastična zgornja guma povzroča maksimalno rotacijo  in fantastičen nadzor zaradi povečanega stika z lesom. BLUEFIRE JP je zelo konstantna obloga in primerna za večino igralcev. Najhitrejša in najtežja različica spužve, BLUEFIRE JP 01 je še posebej priporočljiva za igralce, ki napadajo blizu mize, pa tudi tiste, ki se raje igrajo stran od mize. BLUEFIRE JP 03 z mehkejšo gobo ima odlične igralne lastnosti z optimalnim nadzorom. Popolna alternativa za napadalce in igralce -power-allround, ki cenijo maksimalen nadzor za vračanje žogic v vsaki situaciji.

Karakteristike igranja: Izjemno lep, napet, čeprav elastičen zgornji del obloge v kombinaciji z mehkejšo gobico. Zagotavlja izjemen občutek z največjim nadzorom.

Priporočljivo za napadalce kot tudi vsestranske igralce, ki potrebujejo največ nadzora, da vrnejo žogo pod v vsaki situaciji.

kontrola: 7+
hitrost: 9+
spin: 10++
trdota: soft +
površina: spin-elastic
karakteristike: AR +, OFF, OFF –
DONIC-Technology: FD3 Technology

Dodatne informacije

Barva

Črna, Rdeča

Debelina

1,8 mm, 2,0 mm, max