DONIC Les New Impuls 7.5

99,00

DONIC IMPULS Tehnologija

Šifra: Ni na voljo Kategorija:

Opis

DONIC že več kot tri desetletja raziskuje vibracijsko obnašanje rezil namiznega tenisa. V devetdesetih letih prejšnjega stoletja je na primer DONIC uporabil tehnologijo Dicon in Senso za to raziskavo v serijskih izdelkih, ki so revolucionirali konstrukcijo rezil za namizni tenis.
Tehnologija DONIC Impuls je bila dodana leta 2000. Razvili so jo z uporabo mehkega lepljenja plasti, ki so se takrat uporabljale – Waldner Impuls 6.0 in 6.5 ter Persson 7.0 in 7.5 so bili v središču teh prodajalcev.
– izjemni pospeški
– Neprimerna kontrola
– Trdna zaščita robov
– Optimalna teža
– Odličen zvok
– Trdna konstrukcija
je le nekaj izjemnih lastnosti, ki so posledica DONIC-ove IMPULS tehnologije.
DONIC nadaljuje tradicijo te edinstvene tehnologije z rezili DONIC NEW IMPULS. Tehnologija DONIC Impuls zlasti z novimi plastičnimi kroglicami (Cell-Free) izkazuje svoje izjemne prednosti.
Igralci vseh standardov lahko izberejo novo rezilo DONIC Impuls (DONIC New Impuls 6.5, 7.0 ali 7.5), ki bo popolnoma ustrezalo njihovemu načinu igranja. Izjemno vrtenje, hitrost in nadzor lahko dosežemo s pravilno kombinacijo gum.
Vsi trije novi Impuls rezili temeljijo na sloju Pine-Kiri-Kiri, ki je lepljen s posebnim filmom Latex / Epox. Ta način gradnje še nikoli ni bil uporabljen na lopaticah namiznega tenisa, vendar je to tisto, kar daje rezilom njihove edinstvene mehke igralne lastnosti.

DONIČNI NOVI impulzi 7.5
Nož DONIC Impuls za taktične napadalce
Zelo hitro. Izjemno dinamično rezilo, ki ustvarja močne vrhove in udarce ter agresivne bloke, vendar zahteva minimalne napore. Impuls tehnologija omogoča veliko hitrost in nadzor, kar omogoča enostavno vračanje žoge. Čista moč!
Skupna debelina: 7,5 mm
1 + 5 Pine
2 + 4 Kiri
Srednji sloj: Kiri
Ročaji: Ravni / konkavni / anatomski
Elastičnost: skoraj trd
Teža: ca. 90g
Klipi: 5
Nadzor: 8
Hitrost: 9+
Kategorija: OFF / OFF

 

control: 8
speed: 9+
elasticity : nearly stiff
weight: 90
layers: 5
Characteristics: OFF, OFF –

Dodatne informacije

Ročaj

Anatomski, Konkaven, Raven